Strony

Zenelejátszó

2015. március 28., szombat

1. Rész: Tánctábor

*Leah szemszöge*

Hogy mi  az a mit a legjobban szeretek csinálni?A tánc.A tánc az egy önkifejezési mód.Imádom ezt csinálni.De nem egyedül.A legjobb barátnőmmel Lena-val.Együtt találtuk ki hogy menjünk el egy tánctáborba a nyáron.Így elkezdtünk keresgélni és rátaláltunk egy Hip-Hop Dance Camp nevű táborra. Mivel imádunk táncolni a szüleink is jó ötletnek tartották. Az ezt következő hetekben mind 2-en nagyon izgatottak voltunk és napról napra csak erről tudtunk beszélni még, el nem jött a várva várt nap.A buszon nem ismertünk senkit így beültünk középre egy kettes ülésre.Az út elég hosszú volt, de szerencsére sikerült megismerkednünk pár aranyos lánnyal, helyes sráccal.Olyan jól elvoltunk hogy észre sem vettük hogy megérkeztünk.Mivel sokan voltunk a buszon ezért tolongtunk össze-vissza. Véletlenül nekimentem egy lánynak.

-Jajj! Bocsi! -néztem rá mire ő úgy nézett mintha most a képzeletébe leszúrna.
-Szerintem is bocsi! Hogy lehetsz olyan béna hogy nekem jössz? -fújtatott egyet és lesétált a buszról.Én csak nagyot néztem.
-Hogy lehetsz olyan béna hogy nekem jössz? - utánozta Lena orrhangon.
-Hé! Lányok, fiúk! - kiáltott fel egy férfi. -Én vagyok ennek a tábornak a szervezője.Ha bármi kérdésetek van azt most tegyétek fel.

A nyávogós csaj felnyújtotta a kezét majd elkezdte mondani:

-Én külön faházat akarok, mindenkitől jó távol. Nem akarok elkapni semmit. -nyávogott.
-Óh szóval nincs kérdés. -nézett körül a férfi.

Kettesével voltak a szobák, és szerencsére egybe kerültünk.Másnap reggel elkezdődtek az órák, amiket nagyon élveztünk.Az órák után félrehívott minket a tanár *aki amúgy egy profi táncos* és közölte, hogy szívesen látna minket a tábor után a Dance is my life-ba. A délután hamar eltelt a lányokkal sokat beszélgettünk, megtudtunk mindenkiről mindent és még a fiúkról is tudtunk beszélgetni.Majd jött az este amikor is egy tábortüzes ismerkedés volt a srácokkal meg persze a tulajjal.Miután megismerkedtünk meg hülyéskedtünk egy kicsit, páran storykat meséltek *imádom a storykat főleg ha van benne egy kis izgalom* a közeli erdőről *ami tényleg elég ijesztő ilyen históriák nélkül is.

*Lena szemszöge*

Takarodó előtt még Leah-nak támadt még egy olyan jó ötlete hogy sétáljunk egyet az erdőbe én meg persze beleegyeztem.Ilyen okosak is csak mi lehetünk este a sötét ijesztő erdőben egyedül sétálni.Eleinte a kijelölt vonalon mentünk majd Leah meglátta a gyönyörű teliholdat a fák között és letértünk az útról.-Ha miattad megesz valami kinyírlak!
-Nyugi,nézd!-mutatott a teliholdra.
-Egyre sötétebb van.Vissza kéne mennünk.-vetettem föl az ötletet.
-Oké....és merre van az a vissza??-kérdezett rá Leah.
-Nehogy azt mond hogy nem tudod.-mondom mérgesen.Ilyenkor kitud akasztani...Pár perc elteltével sem szólal meg. -Válaszolj már!!
-De hát te mondtad hogy ne mondjam.-vettem egy nagy levegőt és körbenéztem mert olyan sötét volt ugyanis nem láttam semmit.A gondolkodásomból barátnőm zökkentett ki.
-Ugye te is hallottad a morgást?
-Milyen morgást? -néztem rá értetlenül majd én is hallottam.Majd lépteket.Egyre csak közeledik.Barátnőmmel csak álltunk egymást ölelve.*csak azért öleltem hogy ha megtámad valami őt dobjam oda XD*
Oldalra néztünk és a lélegzetünk is elakadt.4 nagyon nagy farkas vicsorgott ránk.Itt a vég!!Egyre csak közeledtek felénk.*még a végén megesznek*
Hirtelen a semmiből előugrott két hasonló farkas.Majd a társaikra morogtak,mintha kommunikálnának.Mi mozdulni sem mertünk.Az első négy farkas elsétált,míg a másik kettő felénk fordult.Mi automatikusan hátráltunk.....volna ha abba a rohadt ágba hátra nem esünk.Mikor felálltunk a farkasok csak néztek utána oldalra biccentették a fejüket mintha mutatni akarnának valamit.Hátat fordítottak nekünk és elindultak.Egy ötlettől vezérelve utánuk mentünk.Nagy meglepetésünkre a táborba vezettek,majd ránk néztek.Kicsit úgy mintha vicsorogni / mosolyogni akarnának.
Befutottunk a faházba és magunkra zártuk az ajtót.
Leah-val egymásra néztünk és tudtuk hogy ez egy különös nap volt.
De egy biztos.....az a 2 farkas megmentett minket.


Sziasztok!!!!Kész is az 1.Rész....reméljük tetszett....Weenie-vel közösen írtuk és nagyon sokat nevettünk.........pár hülyeséget le is írtunk/fogunk amit így találtok meg:  *__________*
Hagyjatok jelet magatok után hogy érdemes-e tovább írni.

By: Dodó
       


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Obserwatorzy