Strony

Zenelejátszó

2015. április 30., csütörtök

8.fejezet: Fájdalom



*TC szemszöge*

Amint meghallottam amit Hazza mondott gondolkodás nélkül futottam el Devin-hez.  Mivel nem laktak nagyon messze gyorsan oda értünk. /A két rác szintén együtt lakik./ Ahogy megálltunk Hazza-val egyre gondoltunk felszedtük a földről a köveket és elkezdtük dobálni vele az ablakokat. Kb 10 perc után sikerült is felkeltenünk őket amire ki jöttek hozzánk. Ennek nem lesz jó vége érzem..

-Sziasztok! -köszöntek egyszerre.
-Hát ti mit kerestek itt? -tette fel a kérdést Zayn.
-Szerintem annál jobb minél később tudod meg, mert neked annyi. -emelte fel a hangját Harry.
-Mi? -értetlenkedett Devin.
-Lesz nektek olyan mi....Hogy képzelitek? Egyáltalán mit gondoltatok?? -kezd kiabálni Hazza.
-Ugye tudjátok hogy ők a mieink és nem fogjuk oda adni semmi pénzért?! -segítek neki valamivel kisebb hangerővel.
-Szóval most leszállhattok róluk különben leszedjük a fejeteket!
-Ezt nem tilthatjátok meg. -mondja felszínesen Devin.
-Csak hogy tudjátok mindent bevetünk hogy elcsábítsuk őket!
 - És te ugye tudod hogy sokkal erősebbek vagyunk? Egy ujjal leszedném a fejed!
-Na akkor mi lesz?
-Te most komolyan hergelsz minket? -kérdezem tőle. - Nem veszed pontosabban nem veszitek észre hogy semmi esélyetek náluk?
-Dehogy nincs! Amíg nem csókolóztok velük van esélyünk! Szóval... -kezd bele Devin.
-Ha mi csókoljuk meg őket előbb ti halottak vagytok. -fejezi be egyszerűen Zayn.

Ekkor már láttam Hazza vér vörös szemeit a dühtől és én is nagyon mérges voltam.De most komolyan ilyenek az igazi barátok? Képesek bevésődni a barátjuk lenyomatába... Pár perc múlva gondolkozás nélkül mentünk nekik...Igen erősebbek vagyunk mint ők, de most hogy itt vannak nekünk a lányok vissza kell fognunk magunkat mert a végén ők sérülnek meg a legjobban  /igen tudom hogy csak az első csók után érzik a  fájdalmunkat de nem kockáztathatunk../ így volt esélyük ellenünk...

*Leah szemszöge*

Aludhattam kb 2 órát miután felkeltem mert ki kelet mennem a mosdóba. Mikor kinyitottam a szemem meglepődve láttam hogy Lena mellett vagyok még..Lassan bújtam ki mellőle szerencsémre mélyen alszik így nem kelt fel. A folyosón csend volt..sőt az egész házban.. miután sikeresen elintéztem a dolgomat nem bírtam ki hogy ne lessem meg hogy alszanak így halkan benyitottam Harry szobájába. Mikor kinyitottam az ajtót észre vettem hogy az ablakon bevilágít a hold fénye a srácok, ők pedig nincsenek itt. Szépen becsuktam az ajtót majd gondoltam még nem alszanak így lementem a konyhába de ott sem találtam senkit... a telefonom fénye mellett átvizsgáltam az egész házat de egy árva lélek sincs itt... Elnyelte őket a föld? Vagy ez is olyan farkas izé? ...ezek a gondolatok hagyták el a fejemet miközben vissza sétáltam TC szobájába. Egy kis gondolkozás után úgy döntöttem megpróbálom felkelteni a batárnőmet ami nem lesz valami könnyű munka mivel nem szereti ha felköltik... Végül is ki szereti ha felköltik a legszebb álmából?  Senki....  Elkezdtem költögetni majd olyan 5 perc után megszólalt..



-Ha meg akarod élni a holnapot abba hagyod ezt és hagysz aludni! -kezdi motyogni a fejét a párnába fúrva.
-Oké-oké de kelj fel! A srácok eltűntek...
- Biztos vadászni mentek.. -motyogta még mindig.
-Hajnali 2-kor?
-Jaj Leah! Hagyjál már aludni pls.! Majd visszajönnek...
-De én aggódom értük..
-Leah ők vérfarkasok..ki a franc támadná meg őket?
-És mi van ha elvitte őket a sintér?
- A sintér... -kezd el röhögni. -Behalok rajtad! Majd pont a sintér viszi el őket...
-Jól van...de kérlek kelj már fel!
- Én meg arra kérlek hogy hagyjál aludni! -erre a kijelentésre felálltam az ágyon és rá ütem a hátára.
-Addig nem szállok le ameddig fel nem kelsz!
-Ha még egyszer körbe nézem veled a házat utána aludhatok? -kérdezi még mindig kómás hangon...
-Igen. -szálltam le róla ő meg felkelt.

A Lena telefonjával világítva újra elindultunk. Először a szobába mentünk ahol még mindig nem voltak. A következő állomásunk a konyha volt ahol nem csak őket de enne valót sem találtunk a hasunk viszont korgott... mikor már nagy nehezen túl tettük magunkat a "ma este sem nassolunk" témán tovább indultunk. Végig néztük a ház minden zugát de a srácokat sehol sem találtuk... A házat viszont sikeresen felfedeztük. Még volt egy szoba ami valami raktár lehetett.

-Nézd! -mutat egy alakra Lena. - Rejtély megoldva.  Itt van...-veszi le a fekete köpenyt az alakról mikor egy fej esik a lában elé.
-Jézusom! -sikítunk fel egyszerre, majd egy kis csend után leesett hogy csak egy mű csontvázat találtunk letakarva és elkezdtünk röhögni.

Miután sikeresen lenyugodtunk ki mentünk a nappaliba.

-Ezek tényleg eltűntek...
-Mivan ha csak vadászni mentek? -teszi fel a kérdést Lena.
- Hát már rég vissza érhettek volna.
-Nézzük meg kint!

Bele se gondolva hogy az erdő közepén vagyunk valahol és odakint bármi megehet vagy megtámadhat ki mentünk.Kicsit körbe néztünk majd megláttunk egy fényt és pár embert nem messze így elkezdtünk oda sétálni de kár volt...

-Itt meg mi folyik? -szakítottuk félbe a négy srácok /TC,Harry,Zayn,Devin/ akik éppen egymást püfölték... Igen nem volt valami kellemes látvány.. mindegyik arca tiszt lila-kék foltos volt, TC-nek az orra is vérzett és még sorolhatnám...Lena-val nagyon megijedtünk.
-Lányok...-kezdett bele Hazza de mielőtt még be fejezhette volna futásba eredtünk. Egy ösztönből tudtuk merre kell menni és olyan gyorsan futottunk mint még soha...na igen ha most látna a tesi tanár...Szerencsénkre nem követtek minket így sikeresen befutottunk a házunkba.

*Devin szemszöge*

Szóval már tudják a srácok...ide jöttek hogy megfenyegessenek minket amiből egy oltári nagy verekedés lett...Sajnos a lányok is látták mikor kijöttek...Hazza próbálta nekik elmagyarázni mi is van de mielőtt sikerült elfutottak..

*TC szemszöge*

Mikor megláttam Leah halálra rémült arcát ahogy rám néz....tudtam hogy nem ez volt a legjobb megoldás... igen tudtam hogy a sebeimet nézi, nézi hogy milyen mélyek is lehetnek... Nagyon megrémülhetett hiszem meg sem várták hogy Harry befejezze a mondandóját futásnak eredtek. Mikor feleszméltünk a két srácra még egy "nincs még vége" pillantást vetettünk majd a lányok után futottunk.Sajnos mivel a verekedés is kifárasztott és volt egy-két sebünk is  lassabban bírtunk futni így nem sikerült őket utol érni..Végül vissza mentünk a házba, elláttuk a sebeinket és lefeküdtünk.

*Reggel

Arra keltem hogy valami csipog.. körbe néztem a szobába és találtam egy telefont ami hangosan csipogott reggel hétkor. Ez nem az én telefonom volt. Az egyáltalán nem így néz ki sőt nem is csipog reggel -kor.Miután leállítottam az ébresztő órát kicsit jobban megnéztem a telefont. Végül kicsit kutattam benne. Még mindig fogalmam sincs hogy kié így a képeket kezdtem el nézegetni és rájöttem...ez Leah telefonja. Biztos itt hagyta este..átöltöztem majd beszéltem Hazza-val a tegnapiakról és elindultam a táborhoz hogy vissza vigyem a telefont Leah-nak. Sajnos kicsit elkéstem így meg kellett várnom még vége lesz a tánc órának...

*Leah szemszöge*

A tegnapi után Lena-val reggel megbeszéltük hogy elkerüljük a srácokat.. elvégre még nem is ismerjük őket annyira...Miután vége lett a táncnak lassan sétáltunk vissza a házunk felé miközben Lena a telóját nyomkodta.

-B+ Lena! -szólalok meg hirtelen..
-Tessék?
-Ott hagytam a telefonom a srácoknál..
-Akkor ezért nem költött reggel?
-Igen. De...most mi lesz?
-Nézd! -mutat az erdő felé ahol TC áll.
-Oda menjek?
-Hátha  a telefonodat hozta.

Megbeszéltük hogy csak elveszem a telóm és otthon találkozunk...

-Szia -köszön TC mikor oda érek.
-Öm.. szia. -Nézem a kicsit még mindig színes arcát.
-Nyugi, nem fáj. -mosolyog rám. - a tegnapit pedig sajnálom. De itt a telefonod mert ott hagytad. Figyelj nem...
-Köszönöm de most nem érek rá úgyhogy megyek szia. -vettem ki a telefonom a kezéből majd meg sem vártam hogy köszönjön elmentem..

Otthon Lena kifaggatott  a semmiről ami történt majd a nap további részét a telefonunk böngészésével töltöttük. Ahogy tőlünk megszokott csináltunk pár selfie-t majd elküldtük a szüleinknek azzal a felirattal hogy "Nagyon jó itt, köszönjük Puszi!"

*2 nap múlva*

A napjaink igen átlagosan teltek a srácok nélkül... sikerült elkerülnünk őket.
A minap épp a telefon jegyzettömbjében kutattam mikor megláttam egy nem általam készített feljegyzést... megnyitottam

Igen tényleg nem valami nagy költő...de ez a kis üzenet számomra többet jelentett mindennél...


















*Lena szemszöge*
2 napja nem láttam Harry-t.2 napja folyton csak rá gondolok.Igaz hogy nem régóta ismerem de hiányzik.Rossz érzés....rossz hogy nem néz engem a zöld szemeivel de...nagyon megijesztett.Nem tudtam hogy van ilyen oldala is.Ilyen...félelmetes.Nem bírnék a közelébe lenni ezért találtuk ki Leah-val azt hogy elkerüljük őket.Ez a két nap unalmasan telt.Bementünk a tánc órákra stb.

Miután véget ért az óra Leah-t elhívta a tanár beszélgetni ezért én egyedül indultam a házba.
Akaratlanul is az erdőre esett a tekintetem.Nem kellett volna.....ott állt Ő.
Ott nézett bánatosan.Majd meg szakadt a szívem.Csak egy hajszál választott el attól hogy oda ne menjek és öleljem magamhoz.Megálltam.Csak egymást bámultuk majd....elindult felém.Szívem hangos dobogásba kezdett.Csoda hogy nem ugrott ki.1 méterre állt meg tőlem.Nem kaptam levegőt.
Bárhogy próbáltam megszólalni nem ment.Villámsebességgel közeledett felém és mikor megcsókolt volna.... megjelent a nyávogós csaj mint megtudtuk Ashly.

-Ó...Szia. -kezdte rebegtetni a szempilláit.Na akkor forrt fel az agyvizem.

*Harry szemszöge*

Egyszerűen nem bírom nélküle.Rossz minden egyes mozdulat.Még lélegezni is fáj.Nem bírtam ki hogy ne lássam,hogy ne tudjam hogy jól van-e ezért elmentem a táborhoz.Mikor megláttam éreztem hogy feléledek.Amikor a közelemben van akkor érzem azt hogy igazán élek.Ő több mint bárki más..ő az én lenyomatom és nem engedem hogy holmi Zayn fajták elvegyék tőlem.

Csak néztünk egymás szemébe.Ekkor határoztam el......Megcsókolom.Már nem bírom nélküle.
Egyre csak közeledtem felé.Először megijedtem hogy elfog futni de nyugalommal töltött el hogy maradt és egyre magabiztosabban lépkedtem felé.1 méterre álltam meg tőle....vártam egy kicsit majd ajkaira akartam tapadni mikor megjelent egy lány.

-Ó...Szia. -nézett rám csábosan.Láttam Lena-n hogy nagyon nem kedveli ezt a lányt majd csak annyira lettem figyelmes hogy......





Sziasztok!!!Reméljük tetszett ez a rész!!Ha igen iratkozzatok fel,komizzatok!
2 KOMI UTÁN JÖN A KÖVI !!!!!!! <3 :*


1 megjegyzés:

Obserwatorzy